Mermerni radijatori

SNAGA PRIRODE – Mermerni radijatori
Mudrost čoveka je od davnina spajala kamen sa nizom drugih materijala u cilju što boljeg iskorištenja njegovih sjajnih osobina. Na kamen je pre mnogo milenijuma dovođena voda i mleveno je žito. Kamen je još pre stotinu vekova stavljan na kamen i tako je zaustavljeno vreme na piramidama pored Nila. Na usijani kamen je od davnina sipana hladna voda i dobijeno je zdravlje, ne samo u saunama Skandinavije.

Mermerni radijatori

Danas smo između dve kamene ploče postavili istu onu čarobnu “kanthal” žicu kojom se u kosmosu zagrevaju vasionske letelice i dobili neverovatno grejno telo !

Gde je to potrebna samo monofazna utičnica od 220V u koju jednostavno uključite Vašu grejnu ploču, i da odmah dobijete ubedljivo najjednostavnije, najjeftinije i najkvalitetnije grejanje?
Nisu Vam više potrebni kotlarnica, cevovod, radijatori, dimnjak, ugalj ili lož ulje.

Nema ni loženja, habanja i zamene delova, iznošenja pepela… Nema ničega što je grejanje činilo napornim, komplikovanim i skupim.

ŠAMPION EKOLOGIJE – mermerni radijatori

Mini grejač od te fantastične žice budućnosti pruža temperaturu i do 1300 °C. Sa ugrađenim minijaturnim korpusnim termostatom obezbeđuje se idealna radna temperatura ploče od oko 95 °C. Svi delovi koje uvozimo su atestirani. Mermerne i granitne ploče prve klase, stižu iz različitih krajeva sveta.

SUPERIORNO EKONOMIČAN

MAG radijatore proizvodimo od najboljih vrsta mermera i granita. Ukupna debljina grejnog tela je 40mm za sve tipove ploča.
Najveća instalisana snaga iznosi samo 1.4 kW (1400W), najmanja 0.4 kW (400W), što pretstavlja potrošnju od samo 4 sijalice srednje snage.